• Oğuzlar mah. 1397. Cad. NO:11/1 Balgat Çankaya Ankara

Başkanın Mesajı

Sevgili Kurucu Başkanımız Özden Boratav’ın zamansız vefatıyla, yönetim ekibindeki arkadaşlarımla aziz dostumuzun bize bıraktığı bayrağı devraldık. Derneğimiz; Koç Seviye 6 yeterlilik belgesini almış, alacağını taahhüt eden, ICF, AC, EMCC Uluslararası Koçluk Federasyonu ve Derneklerinin koç akreditasyon sınavlarından başarılı olarak ünvan almış koçlardan oluşmaktadır. Bu yönüyle hem Türkiye Cumhuriyeti Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ilgili kuruluşu Mesleki Yeterlilik Kurumu’ndan onaylı hem de uluslararası koçluk derneklerininakreditasyon sınavlarından başarılı olarak ünvan almış koçları birleştirmiştir. Mesleğimizin hak ettiği değeri görmesi için sıfırdan yola çıktık ve tamamen gönüllülük esasıyla birlik ve beraberlik içinde koçluk hizmeti alanlar için güvenli bir zemin, koçluk hizmeti verenler için de kaliteli bir statü sağlamak için emek veriyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda, Avrupa Birliği ve Sosyal Sorumluluk Projelerinde koçluk becerilerini kullanarak topluma fayda sağlamak noktasında üretiyoruz ve üretmeye devam edeceğiz.

Birlik ve beraberliğin öneminin daha da iyi anlaşıldığı bugünlerde, tüm meslektaşlarımıza çağrımız;sevgi, inanç ve birlik bilinci ile ilerlemektir. Bunun için tüm meslektaşlarımızı derneğimize üye olmaya davet ediyorum.

Birlikten kuvvet doğar.

Uzman Koçlar Derneği Başkanı